Ismerd meg kollégáinkat:

Katona Gábor

Katona Gábor

Mit kell tudni róla

Gábor az elmúlt években felfuttatott már retail projektcéget a nulláról (Damona), kereskedelmi szakértőként pedig több száz termék piaci bevezetésében és belistázásában működött közre. Jelenleg is olyan elismert vállalkozókkal dolgozik együtt, mint a Cápák Közt-ből ismert Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvíz atyja, vagy a Trimeszter termékcsaládról is ismert Ratkó Tünde.

Milyen területeken tud Téged támogatni

Ha még nem tudod, hogy hogyan vidd piacra a termékedet, vagy nem állnak szóba veled a kereskedelmi láncok, akkor Gábornál keresve sem találhatnál jobb partnert. De tud Neked segíteni a termékfejlesztésben, a bérgyártás megszervezésében, a hatósági és notifikációs eljárásban és a terméked brandingjében is. Azaz, ha retail vagy pharma üzletben utazol, akkor Gábor az embered!

Miért fogod szeretni

Gábornak a vérében van a kereskedelem. Jobban eligazodik a kereskedelmi szabályok útvesztőjében és a láncok láthatatlan hálójában, mint Te otthon a nappalidban. Ha ő viszi be a termékedet egy retail áruház/patikalánchoz, akkor biztos lehetsz benne, hogy polcra kerül. Ráadásul hosszútávon is minden félnek előnyös módon!

Mikor kerüld el

Ha csak álmodozni szeretsz és csak várod, hogy magától berobbanjon a terméked. Ha nem díjazod, hogy ha szembejön veled a realitás. Vagy ha amúgy is erőből át tudod tolni a termékedet, hiszen végtelen a pénztárcád...

Hol találkozhatsz vele

Szinte bárhol az országban szembejöhet veled az úton, akár motoron is. Feltűnhet még uszodákban, a Kinizsi Százason vagy könnyedebb hétvégi túrákon.

Kereskedelmi szakértés

Végigkísérjük Önt a termékfejlesztés, branding, hatósági bejelentés és piacravitel útvesztőjében, hogy a terméke sikeresen piacra kerüljön és megfelelő helyen váljon elérhetővé vevői számára!

retail pharma

Ingyenes ajánlatunk

Most egy ingyenes workshopra jelentkezhet, ahol megállapítuk a stratégiai irányokat, ezután 4 vezetői interjút készítünk a kulcs kollégákkal, melynek eredményeit egy későbbi időpontban prezenálunk Önnek!

Jelentkezzen, és tanácsadó kollégánk keresni fogja a részletekkel!

Válaszolunk kérdéseire.
Bármikor.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő tanácsadó kollégáink a lehető leghamarabb igyekeznek válaszolni Önnek. 

Vagy írja le üzenetben kérdéseit!

Olvasta már
magazinunkat?

Adja meg email címét, és elektronikus formában elküldjük Önnek!

Email címe megadásával és az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy email címét az Innogrant Magazin kiküldése céljából kezeljük.