Ismerd meg kollégáinkat:

Kovács Tibor

Kovács Tibor

Mit kell tudni róla

Kipróbálta a közszférát és a magánszektort, végül az utóbbinál állapodott meg. Imád problémákat megoldani és válsághelyzeteket kezelni. A kereten kívüli gondolkodás a védjegye. 100+ egyetemi-ipari projektben vállalt szerepet, elkötelezett híve a vállalatok fejlesztésének. Jelenleg is a brüsszeli székhelyű EASME üzleti coach-a.

Milyen területeken tud Téged támogatni

Nyugodtan rábízhatod a stratégiád vagy üzleti terved kidolgozásának irányítását, de nem fogsz csalódni akkor sem, ha egy egyedi eset (business case) modellezését bízod rá. Az innovatív projekted összerakása is jó kezekben lesz nála.

Miért fogod szeretni

Tibinek minden üzleti problémádra lesz legalább egy megoldási javaslata. A kereten kívüli gondolkodása olyan lehetőségeket is eléd tár, amiről álmodni se mertél volna. Ha ő kísér végig a kiválasztott megoldás megvalósításán, mindig biztonságban érezheted magad, nem fog magadra hagyni.

Mikor kerüld el

Ha nem szereted a kritikus gondolkodást és az egyenes, lényegretörő megközelítést. Ha utálod, ha valaki tükröt tart eléd. Ha nem szeretsz felfelé nézni. 🙂

Hol találkozhatsz vele

Funkcionális edzéseken és gasztrohelyeken, télen sípályákon és szaunákban. Az online térben Starborne-ban és World of Warships-ben.

Üzleti tervezés

Mérnöki pontosságú, a piaci igényekre alapozott tervet kap, ami megmutatja, hogy lépésről lépésre hogyan tudja a termékét eredményesen bevezetni és hosszú távon jövedelmezővé tenni.

Ingyenes ajánlatunk

Amennyiben minden piaci adat a rendelkezésére áll, most Önnek egy ingyenes megtérüléselemzést készítünk a kiválasztott termékére!

Jelentkezzen, és tanácsadó kollégánk keresni fogja a részletekkel!

Válaszolunk kérdéseire.
Bármikor.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő tanácsadó kollégáink a lehető leghamarabb igyekeznek válaszolni Önnek. 

Vagy írja le üzenetben kérdéseit!

Olvasta már
magazinunkat?

Adja meg email címét, és elektronikus formában elküldjük Önnek!

Email címe megadásával és az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy email címét az Innogrant Magazin kiküldése céljából kezeljük.