fbpx

Ismerd meg kollégáinkat:

Nagy Anita

Nagy Anita

Mit kell tudni róla

Pénzügyi szakügyintéző végzettséggel, pályafutását szegedi könyvelőirodában kezdte, ahol megtanulhatta a számviteli ismeretek mellett a rendszerszemlélet és a szabálykövetés fontosságát is. Az Innograntnál asszisztensként a céges ügyvitel, pénzügyi terület és back office irodai munkák ellátását végzi. Emellett közreműködik a partner megkeresésekben és szerepet vállal az ügyfélkör bővítésében.

Milyen területeken tud Téged támogatni

Nyugodtan rá bízhatod a szerződéseidet, számláidat és az együttműködéshez kapcsolódó nyilvántartások vezetését. Emellett fordulj hozzá bizalommal, ha konzultációhoz szeretnél időpontot egyeztetni, vagy valamelyik szolgáltatásunk érdekel, esetleg új együttműködési lehetőséggel kapcsolatban érdeklődnél. Számíthatsz rá, ha megakadsz a beszerzéseidhez kapcsolódó piacelemzés elkészítésében.

Miért fogod szeretni

Nála nem vesznek el a bizonylatok, pontosan nyilván tart mindent. Emlékeztet, ha netalán elmaradt volna, a beszámlázás, esetleg Te maradtál el az esedékes Innogrant díjjal. Ha bejössz hozzánk az irodába teljesen levesz a lábadról, gondoskodásának nincsen párja.

Mikor kerüld el

Garantáljuk, hogy őt nem akarod elkerülni. 🙂

Hol találkozhatsz vele

Két gyermek anyukájaként játszótereken, illetve a természetben sétálva, biciklizve találkozhatsz vele leginkább. Sándorfalván járva láthatod őt otthon az udvaron virágokat metszeni, ültetni, füvet nyírni és a kertben lévő teendőket elvégezni.

Finanszírozás

Finanszírozás tőkebefektetéssel, pályázattal, hitellel? Vagy akár mindegyikkel?

Reálisan megszerezhető finanszírozási tervet állítunk össze és menedzseljük azt a megszerzéstől az elszámolásig

Ingyenes ajánlatunk

Most egy 2 órás személyes konzultációt, majd a fejlesztéshez szükséges források felmérését követően egy forrástérképet adunk Önnek ajándékba!

Jelentkezzen, és tanácsadó kollégánk keresni fogja a részletekkel!

Válaszolunk kérdéseire.
Bármikor.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő tanácsadó kollégáink a lehető leghamarabb igyekeznek válaszolni Önnek. 

Vagy írja le üzenetben kérdéseit!

Olvasta már
magazinunkat?

Adja meg email címét, és elektronikus formában elküldjük Önnek!

Email címe megadásával és az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy email címét az Innogrant Magazin kiküldése céljából kezeljük.