fbpx

Ismerd meg kollégáinkat:

Korpa Renáta Beatrix

Korpa Renáta

Mit kell tudni róla

Karrierjét a közgazdasági egyetemi tanulmányai mellett gyakornokként az Innograntnál kezdte. Sikerrel halad előre a tanácsadói ranglétra lépcsőfokain, tanácsadó jelölt és junior pozíciók után most már a cég teljes jogú tanácsadója. Kiemelten támogatja a cég ügyfélszerzését, új partnerség megkötését. Könnyen kapcsolatot teremt, nyitott, szeret beszélgetni. Emellett jelentős szerepet vállal a tanácsadó jelöltek, gyakornokok betanításában. Örömmel tölti el a közös együttműködés során a partnerei eredményei, sikerei.

Milyen területeken tud Téged támogatni

Technológiai és kapacitásbővítő fejlesztésekhez forrásszerzési lehetőségek feltérképezésében, forrásbevonás előkészítésében. Ezentúl segíti a támogatott projektek megvalósítását és ügyel a fejlesztések pályázati megfeleléseire. Ügyfélközpontú megközelítése miatt kiemelt figyelmet fordít az ügyféligények kezelésére a projektek módosításai során.

Miért fogod szeretni

Bármikor hívod, fel fogja venni a telefont. A fejlesztések során a kezedet fogva kísér végig az úton. Szabályismeretével és rugalmas megközelítésével segít átlátni és biztos utat mutatni a problémák és akadályok megoldására. Csodás mosolya miatt imádni fogod. 😊

Mikor kerüld el

Ha nem szereted, ha valaki folyamatosan nyaggat a határidők betartása és a még függő, el nem végzett dolgok megoldása miatt. Nagyon sokat beszél. 😊

Hol találkozhatsz vele

Fesztiválokon és nyáron a Balaton partján tuti, hogy találkozol vele.

Finanszírozás

Finanszírozás tőkebefektetéssel, pályázattal, hitellel? Vagy akár mindegyikkel?

Reálisan megszerezhető finanszírozási tervet állítunk össze és menedzseljük azt a megszerzéstől az elszámolásig

Ingyenes ajánlatunk

Most egy 2 órás személyes konzultációt, majd a fejlesztéshez szükséges források felmérését követően egy forrástérképet adunk Önnek ajándékba!

Jelentkezzen, és tanácsadó kollégánk keresni fogja a részletekkel!

Válaszolunk kérdéseire.
Bármikor.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő tanácsadó kollégáink a lehető leghamarabb igyekeznek válaszolni Önnek. 

Vagy írja le üzenetben kérdéseit!

Olvasta már
magazinunkat?

Adja meg email címét, és elektronikus formában elküldjük Önnek!

Email címe megadásával és az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy email címét az Innogrant Magazin kiküldése céljából kezeljük.