fbpx

Ismerd meg kollégáinkat:

Repisky Máté

Repisky Máté

Mit kell tudni róla

Már egyetem mellett aktív tagja volt az Innogrant csapatának. 2014 óta már több milliárd forintnyi pályázati költségvetést tervezett meg partnereinknek. Szereti az összetett problémákat minél lényegre törőbben tálalni és megoldást javasolni rájuk. Jelenleg tanácsadás mellett a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán lát el kutatói és oktatói feladatokat a vállalkozáspszichológia területén, valamint fényképészként is tevékenykedik.

Milyen területeken tud Téged támogatni

Főként ott, ahol számok vannak! Projektcsapatainkban általában ő készíti a pénzügyi modellezéseket, hogy az adatokból minél könnyebben látható legyen a lényegi információ. Ebből fakad, hogy nagy segítségedre lehet, ha egy kiterjedt, nehezen átlátható problémával találkozol, ilyenkor szívesen készít szcenárióelemzést, mely segíteni fog meghozni a nehéz, nem egyértelmű döntéseket is.

Miért fogod szeretni

Mert precíz és megbízható.

Mikor kerüld el

Ha egy folyamatosan ismétlődő feladatra keresel tanácsadót, mert idővel megunja és nem fog megfelelő szinten pörögni a problémád megoldásán. Ha nem szeretnél szembenézni az eddig figyelembe nem vett, olykor kellemetlen számokkal.

Hol találkozhatsz vele

Természetközeli helyeken, például az árterekben és a szegedi Füvészkertben, míg nyaranta az Alpok hegyvonulatai között. Gyakran megfordul még Szeged kézműves hamburgerezőiben, pizzériáiban vagy épp a Bödön piacon.

Hatékonyság

Még a legjobban működő cégnél is minimum 15%-os költségcsökkentést/profit növekedést lehet elérni gyakorlati módszereink / megoldásaink segítségével.

Ingyenes ajánlatunk

Most egy ingyenes workshopra jelentkezhet, ahol felmérjük Önnel a potenciális problémákat, ezután 4 vezetői interjút készítünk a kulcs kollégákkal, melynek eredményeit egy későbbi időpontban prezenálunk Önnek!

Jelentkezzen, és tanácsadó kollégánk keresni fogja a részletekkel!

Válaszolunk kérdéseire.
Bármikor.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő tanácsadó kollégáink a lehető leghamarabb igyekeznek válaszolni Önnek. 

Vagy írja le üzenetben kérdéseit!

Olvasta már
magazinunkat?

Adja meg email címét, és elektronikus formában elküldjük Önnek!

Email címe megadásával és az űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy email címét az Innogrant Magazin kiküldése céljából kezeljük.